Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Seier for dem som vil dele land

Yossi Beilin, leder for det venstreorienterte Meretz-Yahad-partiet, ønsker splittelsen i Likud velkommen, og ser det som en seier for dem som vil dele landet. – Splittelsen i Likud skaper en mulighet for en koalisjon ledet av fredsbevegelsen sammen med tidligere Likud-politikere som endelig har forstått at de har veiledet nasjonen og seg selv feil i 38 år. Drømmen om et udelt land er falsk og farlig, sier Beilin, i følge Jerusalem Post. Ap-politiker Yuli Tamir tror ikke Sharons nye parti vil ødelegge for Arbeiderpartiets muligheter i det kommende valget. Yosef Lapid i Shinui har allerede startet valgkampen mot Sharons nye sentrumsparti. – Vi representerer det sanne sentrumsalternativet, hevdet Lapid.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart