Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sharon kan få tredje periode som statsminister

Det nye partiet til Ariel Sharon ville blitt Israels største dersom Knesset-valget ble avholdt nå, viser en meningsmåling som ble gjennomført mandag kveld. Statsministeren kunne dannet regjering sammen med de to største partiene på venstresiden (Ap og Meretz-Yahad) eller Ap og ultraortodokse partier. Likud ville blitt redusert til 15 mandater, gjengir Ha’aretz fra målingen. 37 prosent av deltakerne synes Ariel Sharon er best skikket som statsminister. 22 prosent støtter Amir Peretz og 15 prosent en ny Likud-leder. En tredjedel av Arbeiderpartiets velgere foretrekker Ariel Sharon som statsminister fremfor sin egen nye partileder.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart