Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tre reelle valgalternativer

Etter de siste ukers jordskjelv i israelsk politikk har det blitt klarere ideologiske skiller i forkant av Knesset-valget til våren. – Arbeiderpartiet vil bli et klart venstreparti, til tross for at Amir Peretz inntar sentrumsorienterte holdninger i diplomatiske spørsmål [les: politikk overfor palestinerne], skriver Jerusalem Post i en lederartikkel. På den andre siden vil Likud innta en klar høyreposisjon. Målet er å blokkere videre ensidige tilbaketrekninger. – Sharon er et sentrumsalternativ, skriver Jerusalem Post. Selv om han forplikter seg til veikartet har han allerede gjort ensidige tiltak. Hans politikk står i kontrast både til forhandlingsviljen uten betingelser fra venstresiden og ikke-avgi-en-tomme holdningen til høyresiden, påpeker lederartikkelen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart