Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ble drevet av vinden over Libanon, reddet av IDF

En israeler i hangglider ble drevet av sterk vind inn over libanesisk territorium onsdag. Tre geriljasoldater fra Hizbollah rykket frem mot israeleren da han landet omkring 50 meter fra grensegjerdet. – Israeleren løp gjennom minefeltet for å komme tilbake til Israel og IDF-utposten Manara, skriver Ha’aretz. IDF-kilder sier til nyhetsbyrået AP at deres soldater ikke krysset grensen, men åpnet porten for israeleren. I følge libanesiske kilder skal de israelske soldatene ha krysset grensen, og sier at dette provoserte Hizbollah til å skyte. IDF sier Hizbollah skjøt mot soldatene som åpnet porten. – Mannen i hangglideren har opplevd et stort mirakel. Vi ønsker ikke å tenke på hva som ville skjedd med ham om han ble tatt av libaneserne, sier et øyenvitne til den israelske storavisen Yedioth Aharonoth. Terrororganisasjonen Hizbollah opererer langs grensen av Sør-Libanon og har et uttalt mål om å kidnappe israelere. Etter hendelsen var israelske styrker i skuddveksling med Hizbollah-gerilja i området hvor israeleren ble reddet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart