Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel har strategisk overtak

– Israel har fortsatt med å utvide det kvalitative gapet mellom deres egne militære kapasitet og avskrekningsevne i forhold til naboene, skriver Senter for strategiske studier i Jaffa. Instituttet er tilknyttet universitetet i Tel Aviv. Syria, Israels "uforsonlige fiende" i nord, blir stadig en mindre trussel, gjengir Jerusalem Post. Det påpekes i rapporten at israelske anti-terror metoder har vært med på å ta brodden av den andre intifadaen. – De palestinske terroristenes infrastruktur er ikke ødelagt, og Israels avskrekningsevne mot de palestinske gruppene, særlig de ekstreme, er begrenset og utelukker ikke nye terrorhandlinger, gjengir Ha’aretz. Rapporten viser til meningsmålinger som viser at 80 prosent av den israelske befolkningen støtter sikkerhetsbarrieren på Vestbredden. 57 prosent av den jødiske befolkningen er forberedt, under visse betingelser, på å akseptere barrieren som en permanent grense. – Adskillelsesplanen er et tegn på et nytt tankemønster i Israel, som vektlegger demografi fremfor geografi, skriver senteret.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart