Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sharon kan fritt utpeke ministere i valgkamp-perioden

Israel står foran en valgkamp på fire måneder. Tirsdag kveld ble 28. mars utpekt som valgdato etter en politisk drakamp mellom Knesset, statsministeren, presidenten og riksadvokaten. Ariel Sharon ønsket å avholde valget så raskt som mulig, for å få best mulig utbytte av popularitetsbølgen han rir på for tiden. Statsministeren måtte imidlertid bøye av for Knessets vilje. Valgkampen blir langvarig, men Sharon har fått blankofullmakt til å utpeke nye regjeringsmedlemmer uten godkjennelse i Knesset. Etter at Arbeiderpartiet trakk seg ut av regjeringen er det flere ministerposter som må fylles. Fra onsdag vil innenriksdepartementet, boligdepartementet, kommunikasjonsdepartementet og miljødepartementet stå uten politisk ledelse. Dersom Likud-ministrene også velger å trekke seg kunne Sharon blitt latt tilbake med bare fem fungerende ministre. Onsdag vil et flertall i Knesset stemme for en lov som oppløser nasjonalforsamlingen 9. desember.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart