Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jihad-terrorist overgav seg etter lang beleiring

Israelske soldater rykket onsdag inn i Jenin på Vestbredden i et raid mot Islamsk Jihads terrornettverk i byen. Det brøt ut skuddvekslinger med militante palestinere en rekke steder rundt i byen, skriver Jerusalem Post. Tre israelske soldater og elleve palestinere ble skadet. En palestiner som kastet stein på soldatene ble skutt og drept, skriver Ha’aretz. IDF omringet huset hvor Jihad-terroristen Iyad Abu Rob befant seg. Abu Rob står bak det siste terrorangrepet i Hadera og en rekke skyteangrep på Vestbredden. Han skal også ha vært involvert i to andre selvmordsangrep i Israel, skriver Yedioth Aharonoth. Etter at bulldosere hadde ødelagt den fire etasjes bygningen overgav terroristen seg tidlig torsdag morgen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart