Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kalte jøder «igler»

I USA ble det onsdag publisert lydopptak hvor Michael Jackson kommer med antisemittiske uttalelser på telefonsvaren til en tidligere rådgiver. – Jødene suger. De er som igler, sier Jackson i opptaket. – Det er en konspirasjon. Jødene gjør det med vilje, sier han også. Den pro-israelske organisasjonen Anti-Defamation League (ADL) mener Jackson "har antisemittiske striper". – Hver gang han har hatt et problem i livet, har han lagt ansvaret på jødene, sier direktør Abraham Foxman i ADL. I 1995 skrev Jackson en sang med antisemittiske stereotyper, skriver Nathan Guttman fra Washington for Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart