Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forbereder anti-Hamas resolusjon

Bush-administrasjonen har "motvillig" godtatt at terrororganisasjonen Hamas deltar i det palestinske valget i januar. Samtidig arbeider kongressmedlemmer på en resolusjon som tar til orde for å nekte Hamas valgdeltakelse. Resolusjonen truer også med at forholdet mellom PA og USA vil bli skadet dersom PA ikke avvæpner Hamas, skriver Jerusalem Post. – Selv om resolusjonen skulle bli vedtatt, har den liten politisk betydning, fordi USAs utenrikspolitikk avgjøres i Det hvite hus, påpeker den israelske avisens korrespondent i USA. Resolusjonen truer også med å dempe den økonomiske støtten til PA. På denne måten kan Kongressen sette makt bak kravet, fordi de bevilger slik utenrikshjelp.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart