Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Returnerer lik av Hizbollah-soldater

Israels regjering har valgt å returnere likene av tre Hizbollah-soldater som ble drept i angrepet mot Israel mandag kveld. Soldatene var med i en gruppe på 20 tungt bevæpnede geriljasoldater som tok seg over grensen til Israel for å kidnappe IDF-soldater, skriver Jerusalem Post. Angrepet ble slått tilbake av de israelske styrkene. Israelske medier har skrevet om korporal David Markovitch som utpekte seg særlig i kampene. Det var hans skudd som traff en granat som geriljasoldatene bar på. Dette utløste en eksplosjon som drepte de tre geriljasoldatene. Overleveringen av likene skjer fredag, med Røde Kors som mellommann. Libanesiske myndigheter har bedt om å få likene utlevert. Til sammen ble 12 israelere skadet og fire geriljasoldater drept i kamphandlingene som kom etter at Hizbollah angrep hele Israels nordgrense mandag kveld.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart