Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fikk 96 % Fatah-stemmer i Ramallah

Leder for Fatahs ungdomsbevegelse, Marwan Barghouti, er dømt for terrorvirksomhet til livslang soning i israelsk fengsel. Denne uken vant han Fatahs primærvalg i Ramallah-området med 96 prosent av stemmene, skriver Yedioth Aharonoth. Valgresultatet betyr at Barghouti vil komme svært høyt opp på listene når palestinerne avholder valg i januar. Barghouti kan til og med bli Fatahs frontfigur. De palestinske selvstyremyndighetene bestemte seg for å utsette primærvalget i Fatah på Gaza-stripen, på grunn av frykt for voldelige sammenstøt. Det er første gang i historien at kandidater utpekes ved valg blant Fatahs medlemmer. Forrige gang det var valg, i 1996, ble de fleste kandidatene håndplukket av Yasser Arafat, skriver den israelske storavisen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart