Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Flere kvinner drept med skytevåpen

Et feminist-senter i Haifa har undersøkt intifadaens effekt på jødiske og arabiske kvinners liv i Israel. Økt tetthet av forsvarsvåpen mot den palestinske terroren, har samtidig økt antall mord i familiekonflikter de siste fem årene. Fra oktober 2000 til april 2005 ble 38 kvinner drept av sin partner eller slektninger med skytevåpen. Fra 1995 til 2000 var dette tallet bare 14. På bakgrunn av sikkerhetstrusselen fra palestinske terrororganisasjoner har israelske myndigheter gitt langt flere våpenlisenser til sikkerhetsvakter, reservesoldater og andre sikkerhetstjenester. 18 av 38 mord ble gjennomført av sikkerhetsvakter eller soldater som brukte sitt personlige våpen. – Det er paradoksalt at våpen som skal øke offentlighetens opplevelse av sikkerhet, øker opplevelsen av mangel på sikkerhet i den private sfære, heter det i rapporten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart