Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mitt land er okkupert av zionister

Den amerikanske rasisten David Duke besøkte Syria i forrige uke, rapporterer Yedioth Aharonoth. Der leverte den tidligere Klu Klux Klan-lederen en antisemittisk tale som ble sendt på myndighetenes offisielle tv-kanal. – Talen understreker tilsynelatende likhetene mellom hvit rasistisk ideologi og retorikken til radikale røster i den arabiske verden, skriver reporteren Yaakov Lappin. Duke mener New York og andre byer er okkupert av zionister. – Det sårer mitt hjerte å måtte fortelle at deler av mitt land er okkupert av zionister, akkurat som deler av deres land, Golan-høydene, er okkupert av zionister. Zionistene okkuperer de fleste amerikanske medier og nå kontrollerer de mye av regjeringen, sa Duke. – David Duke har gitt oss et nytt og veldig positivt bilde av den vanlige amerikaner, skal den syriske politikeren Muhammad Habash ha sagt under besøket.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart