Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Blir med i Ariel Sharons nye parti

Tidligere Ap-leder Shimon Peres har bestemt seg for å forlate partiet og gå inn i Ariel Sharons nye parti, opplyste nære medarbeidere til Jerusalem Post mandag kveld. Peres selv gav et lite signal om sitt veivalg da han kom med følgende uttalelse til journalister i Barcelona mandag kveld: "Mitt mål er å skape fred. Da er det samme hvilket parti [jeg er i]." – Vi tviler ikke på at de to mest erfarne personene i israelsk politikk vil fortsette å lede landet, sier en medarbeider av Sharon. I følge Israels Radio skal Sharon ha tilbudt Peres en rolle som "spesialutsending for fredsarbeid". Dalia Itzik til Kadim Ryktene om Peres sin partiovergang blir ytterligere styrket ved at Dalia Itzik mandag gikk fra Ap til Kadima. Itzik har lenge vært en av Peres sine nærmeste politiske støttespillere. Hun hadde også et godt samarbeid med Ariel Sharon i den første samarbeidsregjeringen mellom Likud og Ap. I følge Jerusalem Post har Peres presset på for å sikre en god plass for Itzik i Kadim-partiet. Dette har Sharon akseptert for å sikre Peres sin overgang.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart