Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil redusere verneplikten

Meretz-Yahad går inn for å redusere verneplikten for israelske menn fra tre til to år. – Det tredje året med militærtjeneste er unødvendig nå som vi har forlatt Gaza-stripen, forklarer partileder Yossi Beilin. – Det er ikke noe annet demokrati i verden hvor folk må tjenestegjøre tre år i hæren, legger han til. Meretz-Yahad støtter seg til militære og offentlige rapporter når de argumenterer for sitt valgkamputspill. Partiet foreslår også en lov som gir større åpning for militærnekt av samvittighetsgrunner. Beilin tror ikke dette vil føre til omfattende reduksjon i antall soldater, "fordi det israelske samfunnet fortsatt ser på militærtjeneste som viktig", gjengir Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart