Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Peretz er verdensmester i streiking

Utfordrer til lederrollen i Likud-partiet, Benjamin Netanyahu, talte på forretningskonferansen i Israel søndag. Da han skulle introdusere neste taler, sin politiske rival og Ap-leder Amir Peretz, sa han at "den neste taleren, som vekker medlidenhet, er Amir Peretz, verdensmesteren i å starte streiker". Netanyahu fortalte at 606 streiker har blitt satt i gang i løpet av de siste ti årene, og at det tilsvarer rundt én streik per uke. Den tidligere finansministeren hevdet det tilsvarer 15 millioner tapte arbeidsdager, eller nesten 24,6 milliarder tapte kroner. Han fortsatte med å angripe Peretz, og hevdet at Israel opplever flere streiker enn noe annet land i verden, "takket være verdensmesteren i å starte streiker, som skal tale rett etter meg." I et intervju med Hæren Radio søndag kveld, sa Netanyahu at han er "gått kraftig lei flommen av billig populisme, som for øyeblikket overflommer landet". Han kritiserte Peretz for å "late som han bryr seg om de lavere økonomiske nivåene, men i virkeligheten er han den som representerer de store komiteene, som forhindrer reformer ment til å senke prisene for den gjennomsnittlige innbygger." Amir Peretz er, i tillegg til å være leder for Arbeiderpartiet, leder for Israels største arbeiderorganisasjon Histadrut. Han har imidlertid sagt opp denne stillingen, og vil tre av fra og med januar 2006.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart