Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skaffer seg allierte til Iran-sanksjoner

Amerikanerne forbereder seg til muligheten for at de må ta et oppgjør med Irans atomprogram, uten støtte fra FNs sikkerhetsråd. I løpet av de siste ukene har Bush-administrasjonen arbeidet sammen med Japan og sine europeiske allierte, for å sette opp et utvalg av sanksjonsmuligheter, som kan bli tvunget på Iran, selv om sikkerhetsrådet ikke har formelt godkjent det. I følge velplasserte kilder i Wasington-administrasjonen, diskuterer man i hovedsak handelssanksjoner. Dette siden nesten halvparten av Irans handel foregår med Europa og Japan, skriver Jerusalem Post. De amerikanske forbindelsene med Iran er allerede restriktive, siden landet står på USAs liste over nasjoner som støtter terrorgrupper. Det internasjonale atomenergibyrået skal frem til mars 2006 overvåke Irans atomprogram. Når denne perioden er fullført, vil de bestemme seg for om de vil anbefale FN å innføre sanksjoner. Dersom ikke det skjer, ønsker USA, med hjelp fra sine allierte, å ta saken i egne hender.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart