Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sovnet inn lørdag morgen

Den tidligere KrF-politikeren og MIFF-lederen Kåre Kristiansen, døde lørdag morgen. Kristiansen var leder for MIFF fra 1991 til 1993. I 1994 fikk Kristiansen internasjonal oppmerksomhet da han trakk seg fra Nobel-komiteen, i protest mot at Yassir Arafat mottok fredsprisen. Kristiansen rakk å bli 85 år gammel, og har en lang politisk karriere bak seg, både som partileder, stortingsrepresentant, og olje- og energiminister. Kristiansen har spesielt markert seg som Israel-venn, abortmotstander og EU-tilhenger. Den avdøde partiveteranen avsluttet sin stortingskarriere i 1989, i protest mot at KrF hadde forlatt sin gamle politiske linje.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart