Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorgrupper fremmer fengslede kandidater

Hamas vil plassere sin fengslede leder, sjeik Hassan Yousef, på listen over terrorgruppens kandidater til valget på den palestinske nasjonalforsamlingen i januar. "Trenden" med å legge til sikkerhetsfanger på valglistene har vært økende blant de væpnede gruppene de siste dagene, i følge Yedioth Aharonoth. I Fatahs primærvalg, som nylig fant sted på Vestbredden, fikk en rekke fanger stille med sitt kandidatur. Deriblant leder for Tanzim, Marwan Barghouti, som vant med overveldende 96 prosent av stemmene. The Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) har bestemt seg for å sette sin leder Ahmed Sadat, opp som toppkandidat, på tross av at han for øyeblikket sitter i PA-fengslet i Jeriko.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart