Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To prosent over regjeringens grense

Hurtig verdifall av shekelen mot dollaren, samt høyere oljepriser, har skutt inflasjonen til himmels, selv om disse trendene har reversert seg siden begynnelsen av november. Statistisk sentralbyrå i Israel publiserte alarmerende inflasjonstall onsdag, som viser at inflasjonen nådde 5,2 prosent i perioden august-oktober, omgjort til årsbasis, skriver Globes Online. Dette er 2,2 prosent høyere enn inflasjonstaket på tre prosent, satt av regjeringen og Israels Bank. Inflasjonen i andre kvartal var på 3,1 prosent, omgjort til årsbasis. Også den over inflasjonstaket til regjeringen. Det kan med andre ord se ut som at myndighetene og statsbanken ikke klarer å styre renten inn på det nivået de ønsker for 2005.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart