Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi trenger bosetningene på Vestbredden

Forsvarsminister Shaul Mofaz har sparket i gang sin valgkamp for å vinne partiledervalget i Likud. I Tel Aviv torsdag, uttrykte han sitt ønske om å styrke bosetningsblokkene på Vestbredden. – Vi må styrke bosetningsblokkene i Judea og Samaria, sa Mofaz til noen hundre fremmøtte som tok i mot ham med åpne armer. "Shaul, Israels konge," ropte de, og skrek ut sitt ønske om at han skal bli landets neste statsminister. Forsvarsministerens valgkampslagord "Mofaz – en sikker leder for Likud", skal hjelpe han med å vinne velgere frem mot valgdagen. – Min diplomatiske plan er åpenbar for alle. Judea og Samaria er ikke Gaza, og jeg er imot ensidige tiltak [fra Israels side i fredsprosessen]. Vi har en nasjonal sikkerhetsinteresse i Judea og Samaria, Jordandalen og Golan-høydene. Vi må gjennomføre kraftige anstrengelser for å beskytte Jerusalem, som Israels forente hovedstad, og for å styrke bosetningsblokkene i Judea og Samaria, sa Mofaz. Han henvendte seg også til sine utfordrere til ledervervet: "Jeg ønsker å fortelle (Benjamin) Netanyahu og Silvan (Shalom) og alle de andre kandidatene; kom og samle dere bak mitt lederskap. Dere har alle en rolle, og sammen kan vi innbringe seieren." Mofaz angrep også Netanyahus økonomiske politikk, fra tiden da han var finansminister i Sharon-regjeringen: – Økonomien må arbeide for samfunnet, ikke på bekostning av samfunnet. Hans politiske lederskap er sosialt ufølsomt og er skadevirkende for de svakeste segmentene i samfunnet. Vi må strekke ut en hånd for å stenge de gapene som har blitt skapt. Jeg lover å fjerne alle suppekjøkkenene, fordi veldedigheten ikke burde ta plassen for sosial rettferdighet. Det er staten som skal ta hånd om innbyggerne, ikke suppekjøkkenene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart