Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

200 medlemmer forlater Likud

Rundt 200 medlemmer av Likud har bestemt seg for å forlate partiet, grunnet den politiske utviklingen den siste tiden. De deltok på en konferanse ved Arbeiderpartiets hovedkontor onsdag, sammen med partileder Amir Peretz. De fleste av disse deltakerne uttalte at de allerede hadde bestemt seg for å bli med i Arbeiderpartiet. – Varen som statsminister Ariel Sharon har prøvd å selge, må ikke lure oss. Sharon sa i Knesset, at Benjamin Netanyahu var den beste finansministeren noensinne. Om Bibi [Netanyahu] ber om tilgivelse, skal jeg tilgi ham. Men ikke Sharon. Statsministeren har kledd seg ut som en sau, og latt ulven få det som han vil, sa Peretz under en tale. Flere Likud-medlemmer som deltok, sa at de var misfornøyd med partiet. Mest av alt fordi de har mislyktes med å gjøre noe med den sosiale situasjonen i landet. – Om folk må lete etter mat i søppelbøtter, da er dette [Likud] ikke mitt parti. Det er ikke dette jeg har bedt om. Folk er trette og lei av løfter. Sharon har vendt sine velgere ryggen, og av den grunn vil jeg ikke støtte han, fortalte Yaakov Elbaz, tidligere leder for lokallaget i Ashdod.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart