Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bare 35 prosent fullført

Bare 35 prosent av sikkerhetsgjerdet rundt Vestbredden har blitt satt opp, fortalte visesjef for generalstaben og generalmajor Moshe Kaplinski, til forsvars- og utenrikskomiteen onsdag. De 275 kilometerne med sikkerhetsgjerde, som til nå er satt opp, har vist seg å være svært effektivt når det gjelder det å hindre terroristers infiltrasjon. Likevel gjenstår hele 484 kilometer av byggingen. Hver kilometer vil koste regjeringen rundt 15 millioner norske kroner, mens den totale kostnaden vil bli ca 14,5 milliarder kroner, fortalte Kaplinsky. Sikkerhetsgjerdet er ventet å stå ferdig i slutten av 2006, ett år senere enn planlagt. I følge Kaplinsky skyldes dette de mange palestinske klagene til Høyesterett.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart