Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelske soldater slo meg

14 år gamle Taher Udda ble skadeskutt av IDF-soldater i forrige uke, og innlagt på sykehus i Israel iført hånd- og fotjern. Nå hevder han at israelske soldater slo ham i forhør, for å presse ham til å tilstå at han kastet brannbomber (molotov-cocktail) etter israelske militærkjøretøy, skriver Yedioth Aharonoth. Tenåringen ble operert ved Schneider barnesykehus i Petah Tikva, og sluppet fri tirsdag. Udda ble skutt av IDF, i det han skulle besøke et hus i landsbyen Madma, nær Ramallah, for å levere bensin til en av kundene til sin far. I løpet av Uddas besøk, brøt det ut et sammenstøt mellom israelske soldater og lokale ungdommer, som kastet steiner og Molotov-cocktailer på militærkjøretøyene. Som respons åpnet IDF ild mot tenåringene. Udda, som i følge familien ikke deltok i konflikten, ble skutt i foten. To soldater skal ha holdt vakt med sykesengen hans i 48 timer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart