Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan ha kommet gjennom gjerdet

Forsvarsdepartementet har igangsatt en etterforskning etter terrorangrepet i Netanya, og forsøker å finne ut hvordan selvmordsbomberen Lufti Amin abu-Salem kom seg fra Vestbredden til Israel. Foreløpig etterforskning avdekker at abu-Salem kom direkte fra en av smålandsbyene nord på Vestbredden. Det stilles spørsmål ved sikkerhetsgjerdets funksjon og overvåkningen ved grenseovergangene. Man etterforsker om terroristen kan ha brukt en av jordbruksovergangene i sikkerhetsgjerdet. Disse er det mange av langs gjerdet. En annen mulighet er at han kom seg inn gjennom et av de mange bruddene i gjerdet i Jerusalem-området. Mange terrorister har blitt stanset tidligere, etter forsøk på å snike seg igjennom, skriver Yedioth Aharonoth. I de siste ukene har sikkerhetsnivået økt ved grenseovergangene mellom Israel og Vestbredden. Likevel har talsmenn for IDF gjort det klart at de ikke har kapasitet til å demontere hver bil, bit for bit, for å lete etter eksplosiver. Heller ikke de militære aksjonene kan stanse alle angrep, hevder de.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart