Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kutter forhandlinger med PA

Regjeringen har bestemt seg for å avbryte forhandlinger med de palestinske myndighetene, som omhandlet opprettelsen av busskonvoier mellom Gaza-stripen og Vestbredden. Dette på tross av en avtale som ble fremforhandlet av USAs utenriksminister Condoleezza Rice forrige måned. I følge avtalen skulle busskonvoiene begynt å kjøre allerede neste torsdag, og lastebilkonvoier skulle slippe til fra midten av januar. Statsministerens kontor har varslet USA om sin avgjørelse, som er på linje med en anbefaling de fikk i fra forsvaret. Regjeringen er bestemt på å ikke gjenoppta forhandlingene før PA fullfører sine forpliktelser og bekjemper terror, skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart