Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ønsker moderasjon innen Islam

Statsledere og ministere i over 50 muslimske land ønsker at deres nasjoner skal delta i kampen mot terror, og uttrykte samtidig et ønske om moderasjon innenfor Islam. Dette skjedde under åpningsmøtet for Organization of Islamic Conference i Mekka, onsdag. – Vi har ikke den luksusen at vi kan anklage andre for våre egne problemer. Det er på høy tid at vi adresserer våre nasjonale og regionale problemer med mot, inderlighet og åpenhet, sa Ekmeleddin Ihsanoglu, den tyriske generalsekretæren i OIC, i følge Jerusalem Post. – Vi burde bekjempe terrorisme ved å ta oppgjør med dets røtter og årsaker, uansett om det er gjennomført av enkeltindivider, grupper eller stater. Terrorisme er en kriminalitet som enhver muslim burde bekjempe, fortsatte han. Også Saudi Arabias konge, Abdullah, talte på åpningsmøtet. Han gav utrykk for at også han ønsket moderasjon. – Islamsk enhet kan ikke bli oppnådd ved å spille blod, som avvikende personer hevder med sine mørke ideer, sa han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart