Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer med artilleri mot forlatte bygninger

Etter terrorangrepet i Netanya og helgens nye rakettangrep fra Gaza-stripen, øker Israel avskrekkingseffekten mot terrorgruppene på Gaza-stripen. Hittil har IDF bare brukt artilleri mot åpne områder som er brukt som utskytningsområder for Kassam-raketer. Nå vil man også skyte mot bebyggelse, dersom terroristene bruker dette området som utgangspunkt for angrep. Før artilleri blir benyttet mot boligområder vil IDF benytte høyttalere for å be sivilbefolkningen forlate området, skriver Ha’aretz. – Fordi palestinske myndigheter hittil ikke har klart å gjøre noe mot Islamsk Jihad, har Israel bestemt seg for å starte med tøffere gjengjeldelser på Gaza-stripen, legger avisen til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart