Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi ante ingenting om hans planer

Lufti Amin abu-Salem fra landsbyen Rai nær Jenin på Vestbredden, spiste en varm frokost tidlig om morgenen, før han drog til sementfabrikken på arbeid rundt kl 06.00 lokal tid. Flere timer senere sprengte han seg selv i luften og tok med seg fem uskyldige israelere i døden, samt skadet mer enn 50 andre. I den lille landsbyen mottok abu-Salems familie beskjeden om hans selvmordsangrep med vantro. Ingenting av det han gjorde eller sa denne morgenen, indikerte at abu-Salem var en mann som hadde planer om å ta sitt eget og andres liv, hevder de. Selv om han var uten utdannelse, sier familien at han var fornøyd med jobben på fabrikken, som er eid av slektninger. Aldri hadde de fått vite at han var medlem av en terrororganisasjon. Da de hørte sin sønns navn på radioen, bli identifisert som selvmordsbomberen i Netanya, gjorde det lite for å fjerne foreldrenes vantro. Først da de fikk se en video fra Islamsk Jihad, av sønnen som bar på en rifle, mens han forkynte sitt siste budskap, brøt de ut i gråt, forteller den israelske avisen Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart