Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Etter mars 2006 kan det være for sent å bruke diplomati mot Irans atomvåpen

Etter mars må Israel være forberedt på å bruke andre tiltak enn diplomati for å stanse Irans atomvåpen-program, advarte landets militære etterretningssjef onsdag. Generalmajor Aharon Zeevi Farkash spesifiserte ikke nærmere hvilke andre muligheter Israel har, skriver Jerusalem Post. – Dersom det internasjonale samfunnet ikke har klart å stanse Irans atomvåpen-program innen utgangen av mars 2006, vil diplomatiske anstrengelser være nytteløse, sier Farkash. Leder for Knessets forsvars- og utenrikskomité, Yuval Steinitz (Likud), tror Iran vil ha et fungerende atomvåpen-arsenal i løpet av ett til to år dersom de ikke møter en betydelig hindring. I følge IDF prøverSyria og Iran å stimulere Hizbollah til angrep mot Israels nordgrense. Hensikten skal være å redusere det internasjonale presset på de to statene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart