Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israels Hillary Clinton

Eks-kona til tidligere Ehud Barak, Navah Barak, vil sannsynligvis melde seg til tjeneste for Kadima-partiet onsdag, skriver Jerusalem Post. Ariel Sharons nye parti har varslet at de har vervet en ny "stjerne", men vil ikke opplyse identiteten før pressekonferansen. Navah Barak ble nylig separert fra Ehud Barak. Den tidligere statsministeren vil mest sannsynlig takke nei til Aps Knesset-liste. – Navah Barak følger i fotsporene til sin venn Hillary Clinton som er senator fra New York, skriver Gil Hoffman i Jerusalem Post. Navah Barak vokste opp i fattige kår i Tiberias. Hun har universitetsutdannelse i hebraisk og arabisk litteratur, og har engasjert seg i mange veldedighetsorganisasjoner.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart