Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ber regjeringen om økonomisk hjelp

Etter det siste terrorangrepet ved kjøpesenteret Hasharon i Netanya, har hotelleierne i byen bedt regjeringen hjelpe dem å gjenoppbygge sin status som en av Israels ledende turistdestinasjoner. Netanya har blitt hardt rammet av terror etter intifadaen startet, sett i sammenlikning med mange andre byer i Israel. – Det er nesten umulig å bygge en turiststruktur og å markedsføre byen effektivt, når den blir rystet av en bombe hver fjerde måned. Nesten umiddelbart etter angrepet på mandag fikk vi kanselleringer av besøk. Turistene valgte Dødehavet i stedet, sa visepresident for Hotellforeningen, Shen Naor. Det var det tredje selvmordsangrepet utenfor kjøpesenteret på fire år og var nok en påminnelse for innbyggerne, om at byen deres er blitt et av favorittmålene for palestinsk terror, skriver Jerusalem Post. – Nesten 3.000 husholdninger i Netanya lever av turistrelatert inntekt. Engelsktalende turister, som hadde Netanya som hovedreisemål, kommer ikke lenger, og vi er redd at vi vil tape de fransk- og russisktalende gjestene også, fortsetter Naor, som også er direktør på hotellet Seasons i byen. På grunn av den dramatiske situasjonen, har Hotellforeningen bedt finansdepartementet investere i en markedsføringskampanje for å lokke turistene tilbake til Netanya. De ønsker også at noen midler skal bli avsatt til et spesialbudsjett, som kan hjelpe hoteller som sårt trenger renovasjon. I gjennomsnitt har 46 prosent av rommene på hotellene i Netanya, til enhver tid vært okkupert, sammenliknet med 70 prosent i år 2000. 57 prosent er gjennomsnittet på landsbasis i de ni første månedene av 2005.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart