Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas klar til ny runde med konflikt

Palestinske terrororganisasjoner truer PA-formann Mahmoud Abbas med å bryte den skjøre avtalen om våpenstillstand som er fremforhandlet på palestinsk side. – Det er ikke noe rom for en ny avtale. Vi står overfor en politisk stagnasjon, forteller jeg våre brødre i de palestinske myndighetene. Jeg sier det klart og tydelig: Vi vil ikke gå inn i noen ny avtale, og vi forbereder våre folk på en ny runde med konflikt, sa Hamas-leder Khaled Mashaal i Damaskus fredag. Den midlertidige palestinske våpenhvilen går ut i januar. Avtalen har ikke forhindret terrorgruppene i å rette en rekke dødbringende angrep mot israelere det siste året. Også Al-Aqsa Martyrbrigade vil gå bort fra avtalen med Abbas. En Hamas-talsmann på Gaza-stripen sier at Hamas foreløpig er forpliktet til den midlertidige våpenhvilen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart