Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever FN-tiltak mot Iran

Fredag krevde den israelske FN-ambassadøren Danny Gillerman at organisasjonen gjør tiltak mot Iran. Denne uken sa Irans president at Holocaust trolig aldri har funnet sted, og at jødestaten burde flyttes til Europa. Gillerman sendte et brev til generalsekretær Kofi Annan, hvor han uttalte at en rekke ting som foregår i det islamske teokratiet motstrider FNs charter. Alt fra "fornektelsen av Holocaust, fortsatt støtte til terror, atomaktiviteter, ubehagelig ordbruk og konfrontasjon mot et annet medlemsland i De forente nasjoner." Torsdag høstet den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad fordømmelse fra store deler av det internasjonale samfunnet, etter at han foreslo at land som Tyskland og Østerrike kunne avstå noe av sitt territorium, for å flytte den jødiske staten til Europa. Han påstod også at jødene ikke har noen historisk rett på Jerusalem. FNs Sikkerhetsråd har fordømt Ahmadinejads Holocaust-benektelse.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart