Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Støtter sin president i Israel-hets

Irans øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei, gikk lørdag ut offentlig og støttet landets president Mahmoud Ahmadinejad. Sistnevnte skapte internasjonal storm tidligere denne uken, da han foreslo at Israel kunne bli flyttet til Europa, og hevdet at Holocaust aldri har skjedd. – Den unormale sensitiviteten til zionistene og deres amerikanske støttespillere mot Irans stilling til den zionistiske staten, avslører deres økende svakhet og frykt for oppmerksomheten fra islamske nasjoner, angående palestinerne, skal Khamenei ha sagt i følge Iransk Radio. – På tross av zionistenes kampanje, har kampen mot okkupantene blitt et gammelt og tykt tre i den islamske verden, slik at de arrogante kreftene [i Vesten] aldri kan klare å rykke opp dets røtter, fortsatte han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart