Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Støtter sin president i Israel-hets

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Irans øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei, gikk lørdag ut offentlig og støttet landets president Mahmoud Ahmadinejad. Sistnevnte skapte internasjonal storm tidligere denne uken, da han foreslo at Israel kunne bli flyttet til Europa, og hevdet at Holocaust aldri har skjedd. – Den unormale sensitiviteten til zionistene og deres amerikanske støttespillere mot Irans stilling til den zionistiske staten, avslører deres økende svakhet og frykt for oppmerksomheten fra islamske nasjoner, angående palestinerne, skal Khamenei ha sagt i følge Iransk Radio. – På tross av zionistenes kampanje, har kampen mot okkupantene blitt et gammelt og tykt tre i den islamske verden, slik at de arrogante kreftene [i Vesten] aldri kan klare å rykke opp dets røtter, fortsatte han.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart