Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kadima vil falle fra hverandre

Statsminister Ariel Sharons Kadima-parti, står for "ufullkomne normer" man ikke finner noen andre steder i verden, sa Benjamin Netanyahu, kandidat til lederrollen i Likud, som respons på forsvarsminister Shaul Mofaz’ partibytte søndag. – Etter at jeg er valgt til partileder, vil jeg presentere en ung, men erfaren partiliste med et partiprogram, og dette vil føre oss til seier, vekst og fred. Likud har forblitt lojale mot sine prinsipper, mens Kadima med sin plyndring av opportunister, som nå er medlemmer, vil falle i fra hverandre, uttalte han på en pressekonferanse i Tel Aviv. Utenriksminister Silvan Shalom er også kandidat til lederrollen i Likud-partiet, og hadde følgende å si om Mofaz partibytte til Kadima: – Jeg b>le veldig overrasket over å høre dette. Shaul Mofaz’ nedgang på meningsmålingene brakte ham i denne posisjonen. Jeg var en av de første i Sharons handlekurv, men jeg sa at jeg ikke ville slutte i Likud. Jeg forblir i partiet, og har til hensikt å lede bevegelsen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart