Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Prøver å samle støtte til ny statsminister

Dersom over halvparten av Knesset-medlemmene samler seg bak en alternativ statsminister innen 29. desember, kan Ariel Sharon felles av mistillitsforslag. En eventuell ny regjering vil da kunne sitte frem til ordinær valgdato i november 2006, dersom koalisjonen vil holde. I følge israelske nettaviser, arbeider Likud for å danne en koalisjon med Ap, Shinui og NRP. Dersom disse klarer å samle seg bak en alternativ statsministerkandidat, kan Sharon felles. – Det er vanskelig å se hvordan Ap-leder Amir Peretz og den fremste lederkandidaten i Likud, Benjamin Netanyahu, kan overvinne sitt personlige fiendskap og deres dype ideologiske uenighet for å danne en ny regjering, skriver Yedioth Aharonoth. – Men med de siste omveltninger i israelsk politikkk har vi sett at alt er mulig, legger avisen til. En kilde i Likud tror planen har omkring ti prosent sjanse til å la seg realisere. "Vemmelsen og frykten for Sharon er så stor, særlig etter Shaul Mofaz sin overgang, at alt er mulig", sier også en Likud-kilde. – Vi vil ikke samarbeide med Likud, sier en kilde i Arbeiderpartiet. Ideen blir også avvist av Shinui-leder Yossi Lapid.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart