Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Minst fem israelere drept i terrorangrep

Minst fem israelere er drept og over 50 skadet i et terrorangrep i Netanya mandag formiddag. For flere av de skadde er tilstanden alvorlig. Selvmordsterroristen fra Islamsk Jihad rammet sivile israelere i kjøpesenteret Hasharon i sentrum av byen. Øyenvitneskildringer Osnat, en lokal butikkeier sier til Yedioth Aharonoth at hun hørte et høyt smell i nærheten av broen. – Hele kjøpesenteret skalv. Det er total panikk. Alle rømmer åstedet. Bare butikkeierne forble inne i kjøpesenteret, forteller hun. Zion Vatori er eieren av en bilpark rett over veien for kjøpesenteret. Dette er tredje gangen han har vært vitne til et selvmordsangrep. – Det var en kraftig eksplosjon. Større enn sist angrep ved inngangen til kjøpesenteret. Vi så en svær sky av røyk som steg opp fra området. Jeg kan fortsatt høre eksplosjonen i ørene mine, sier Vatori. Flere planlagte terrorangrep Islamsk Jihad og Fatahs militære fløy, Al-Aqsa brigadene, har begge tatt på seg ansvaret for angrepet. Forsvarsdepartementet har mottatt en rekke advarsler, som indikerer at terrororganisasjonene kan komme til å gjennomføre en rekke angrep i løpet av den intense perioden frem mot valgene i Israel og de palestinske områdene. Mange terrorangrep har også blitt avverget i løpet av de siste månedene. I løpet av regjeringsmøtet søndag, fortalte etterretningstjenesten Shin Bet at det har kommet advarsler om ni terrorangrep, mens 40 andre informasjonsrapporter også angår palestinsk terroraktivitet. Det hadde imidlertid ikke forekommet konkrete terroradvarsler for Netanya by. Som et resultat av angrepet, har politiet økt sin beredskap rundt i hele landet og montert veisperringer på hovedveier og i byer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart