Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Riksdag-leder ber politikere bryte med Iran

– Jeg har sørget for at vi bryter alle bilaterale forbindelser med det iranske parlamentet, skrev ordfører i Sveriges Riksdag til Knesset-ordfører Reuven Rivlin 14. november. – Jeg er villig til å forsvare Israels rett til å eksistere like sterkt som jeg forsvarer mitt eget lands rett til å eksistere, avslutter Bjorn von Sydow. Brevet fra Sverige kommer som et svar på en henvendelse fra Rivlin. Knesset-ordføreren ba parlamentarikere i hele verden ta avstand fra Iran på grunn av deres fiendtlige uttalelser mot Israel, deres støtte til terror og deres truende atomvåpenprogram. I Guatemala, Chile og Uruguay har parlamentene vedtatt fordømmelsesresolusjoner mot Iran. – Sverige har kommet med den skarpeste reaksjonen, sier Yaakov Levy, som er diplomatisk rådgiver for Rivlin. – Vi skulle ønske alle svar var like skarpe som det svenske, legger Levy til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart