Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Angrep militante på Gaza med raketter

De israelske forsvarsstyrkene mener et storstilt terrorangrep mot grensestasjonen Karni ble avverget med et preventivt rakettangrep onsdag. Fire militante palestinere ble drept i et israelsk rakettangrep mot et kjøretøy på Gaza-stripen. IDF sier mennene var ansvarlige for en rekke granat- og rakettangrep mot Israel. De drepte var medlem av terrorgruppen PRC, og skal ha vært på vei for å gjennomføre et angrep mot grensestasjonen Karni da de ble truffet av raketten. Det var eksplosiver i bilen. I den store eksplosjonen som fulgte rakettangrepet ble minst fire andre palestinere i nærheten skadet. Noen timer senere ble to Kassam-raketter skutt mot Sderot og en granat mot Karni. Prosjektilene landet i åpne områder og voldte ikke skade på israelsk side. Tidlig torsdag morgen fortsatte luftangrepene med et rakettangrep mot en bygning til PRC-lederen Amar Karmout nord på Gaza-stripen. PRC har spesialisert seg på å skyte raketter inn i Israel, skriver Ha’aretz. Karmout skal ikke ha vært hjemme da angrepet inntraff, men en annen palestiner ble skadet. IDF sier målet var et våpenlager. Det er fjerde gang bygningen blir utsatt for israelske rakettangrep det siste året, i følge Jerusalem Post. En kontorbygning i Rafah knyttet til Islamsk Jihad ble også truffet torsdag morgen. IDF angrep også Mercedesen til en Islamsk Jihad-leder onsdag. Khader Habib, terrorgruppens talsmann overlevde angrepet. I følge IDF var kjøretøyet på vei for å gjennomføre et angrep. Det var ikke en målrettet likvidasjon, men et forsøk på å stanse et rakettangrep mot Israel, gjengir Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart