Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Halvparten støtter zionistiske partier

Halvparten av de arabiske velgerne i Israel vil støtte zionistiske partier ved det kommende Knesset-valget, viser en meningsmåling som gjengis av Yedioth Ahronoth. I følge meningsmålingen vil 67 prosent av de stemmeberettigede araberne i Israel delta under valget 28. mars. 51 prosent av disse vil stemme på zionistiske partier, i motsetning til 30 prosent i 2003. Alle de største arabiske partiene opplever redusert oppslutning. 33 prosent av de arabiske velgerne sier de vil støtte Arbeiderpartiet. Nyvalgt Ap-leder Amir Peretz har økt arabernes oppslutning om partiet betydelig. 10,7 stiller seg bak Ariel Sharons nye Kadima-parti. Dersom de tre store arabiske partiene hadde gått sammen i et samlingsparti kunne de fått oppslutning fra 60 prosent av araberne i Israel, men det er bare 20 prosent som tror at dette vil bli et reelt valgalternativ. Meningsmålingen ble gjennomført av universitetet i Tel Aviv. 545 personer deltok. Resultatene blir også underbygget av andre meningsmålinger og analyser som gjengis av Jerusalem Post. – Zionist-partiene vil få mange flere stemme fra arabere enn tidligere, sier professor Majid Al-Haj, som er visepresident ved universitetet i Haifa.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart