Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

49 % vil avgi arabiske nabolag i Jerusalem

Halvparten av den israelske befolkningen støtter kompromisser når det gjelder Jerusalem i en fremtidig fredsavtale med palestinerne. Yedioth Ahronoth, som presenterer meningsmålingen, betegner resultatet som "overraskende". 49 prosent av israelerne sier de er villig til å avgi de arabiske bydelene i Jerusalem og arabiske områder i utkanten av byen. Alle jødiske bydeler og Klagemuren vil forbli under israelsk kontroll. – Selv før samtaler om Jerusalems status har startet, er halvparten villig til å akseptere et kompromiss i bytte mot en fredsavtale, utdyper Yedioth Ahronoth. 56 prosent tror statsminister Ariel Sharon er villig til å dele Jerusalem. Kun 37 prosent tror Sharon vil avvise en slik avtale.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart