Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jevnt i lederkampen

Fire dager før Likud velger sin nye partileder, er det nesten dødt løp mellom de to ledende kandidatene, forsvarsminister Silvan Shalom og Knesset-medlem Benjamin Netanyahu. En undersøkelse gjennomført av Israel Radio viser 40,2 prosent støtte til Netanyahu, mens Shalom får 39 prosent. Dermed er det fattige 1,2 prosentpoeng, som skiller de to kandidatene. På tredjeplass kom Moshe Feiglin med 7,1 prosent, mens landbruksminister Yisrael Katz endte på 4,6 prosent. Blant de av de spurte Likud-medlemmene som har erklært at de definitivt vil bruke stemmeretten, har imidlertid Netanyahu et større overtak med 45 prosent støtte, sammenliknet med Shaloms 33 prosent. I andre meningsmålinger har Netanyahus oppslutning vært enda større.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart