Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Reddet mange menneskeliv

Terrorangrepet i Netanya kunne ha krevd mange flere menneskeliv dersom terroristene hadde klart å ta seg inn i kjøpesenteret. Rask reaksjon fra sikkerhetsvakter forhindret en større katastrofe, mener politisjef Moshe Karadi. Palestinske terrororganisasjoner retter sine angrep mot områder hvor tap av menneskeliv kan maksimeres. Derfor utvikler de også bombene med splintlegemer for å gjøre mest mulig skade. Etter at terroristen ble mistenkt, presset en av sikkerhetsvaktene mannen opp mot en vegg. Politi-tjenestemenn i nærheten kom til for å hjelpe. Akkurat i dette øyeblikk var det terroristen utløste sine eksplosiver. Sikkerhetsvakten ble drept og politimennene ble skadet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart