Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu vil komme med innrømmelser

– Tidligere statsminister Benjamin Netanyahu har kommet med territoriale innrømmelser til palestinerne før, og vil gjøre det igjen i fremtiden, i følge utenriksminister Silvan Shalom. Meningsmålinger viser at Shalom har støtte fra sentrumsvelgerne i Likud-partiet, men at han trenger støtte fra flere på høyrefløyen for å slå Netanyahu i mandagens ledervalg. I et intervju med Jerusalem Post torsdag, sendte Shalom ut klar beskjed til Likud-velgerne, om at de kan komme til å angre dersom de stemmer Netanyahu. – Du må huske at for ikke alt for lenge siden, gav Netanyahu bort 13 prosent av Vestbredden i Wye-avtalen, mens jeg var den eneste Likud-ministeren som stemte imot det, fordi jeg mente Yasser Arafat ikke var til å stole på, sa han. Utenriksministeren kommenterer også Netanyahus uttalelse om at "en Likud-er angriper ikke en annen Likud-er" var det 11. bud. – Det er morsomt at han sier det, fordi han tror folk ikke husker at han angrep [statsminister Ariel] Sharon dag og natt da Sharon var Likud-formann. Shalom la til at det er opp til de 128.000 Likud-medlemmene med stemmerett, å avgjøre om de vil ha en partileder som han selv, som kan tiltrekke sentrumsstemmer fra Kadima, eller en kandidat som Netanyahu, som blir oppfattet som altfor høyredreid.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart