Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jerusalem forblir samlet

Jerusalem må forbli samlet, åpen og tilgjengelig for alle nasjoner, og "Israel må ta vare på sine hellige steder, særlig Jerusalem," sa tidligere partileder i Ap Shimon Peres fredag, til indiske journalister. Statsminister Ariel Sharons rådgiver Kalman Gayer ble sitert i Newsweek nylig, hvor han skal ha hevdet at Sharon er villig til å gi bort 90 prosent av Vestbredden og deler av Jerusalem, for å etablere en palestinsk stat, med Jerusalem som hovedstad. Mens Sharons politiske rivaler i Likud og andre partier, brukte sitatet til å angripe statsministerens intensjoner, nekter han selv for at han har til hensikt å gi bort deler av hovedstaden. – Vi er helt klar til å føre forhandlinger vedrørende Vestbredden, sa Peres til reporterne fredag, og la til at Israel er forpliktet på Veikartet for fred. – Vi planlegger å fortsette forhandlingene med palestinerne. Men de må vite at de har ansvar for sin egen fremtid, fortsatte han. – Ta det innover dere og stopp terroren så vi kan komme oss videre, uttalte Peres i en henvendelse til PA.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart