Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sensitive fasiliteter nær truffet

En Kassam-rakett landet søndag ettermiddag på et åpent område nær kibbutzen Yad Mordechai, sør for byen Ashkelon. Al-Quds bridagene, som er en del av Islamsk Jihad, har tatt på seg ansvaret for angrepet. I en uttalelse truer de med å fortsette å angripe israelske mål. Området sør for Ashkelon inneholder mange sensitive fasiliteter, inkludert et kraftverk, en stor avsaltningsfabrikk for drikkevann, et oljerør og mange fabrikker. Israelske sikkerhetskilder har lenge uttrykt bekymring for at Kassam-rakettenes rekkevidde utvides, slik at de kan true og skade viktige fasiliteter. Kassam-raketten ble sendt opp i fra den tidligere bosetningen Dugit. IDF har i det siste identifisert en rekke slike raketter som har blitt avfyrt fra områder nylig evakuert av Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart