Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Truet med å drepe Ariel Sharon

Søndag arresterte israelsk politi 31 år gamle David Janah. Mannen skal ha truet med å drepe statsminister Ariel Sharon etter bombeangrepet i Netanya for to uker siden. Da en stor folkemengde samlet seg utenfor kjøpesenteret Hasharon etter bomben, var Janah en av dem. I et intervju med en israelsk TV-kanal, sier han at "jeg er villig til å drepe Arik Sharon, og få livsvarig fengsel for det. Arik Sharon burde bli drept, det er det jeg mener." Statsministerens kontor sendte en klage til politiet etter at noen ansatte så intervjuet på TV. I løpet av forhøret med politet innrømmet Janah at han hadde truet med å drepe statsministeren, og hevdet at han var følelsesmessig ustabil som følge av terrorangrepet. Den mistenkte ble deretter fremstilt for retten, hvor han fikk husarrest og beskjed om å holde seg "unna statsministeren". Rettssaken mot ham er ventet å starte opp innen kort tid.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart