Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu vant ledervalget

Likud-partiet starter nå sin vei tilbake til å bli landets største parti igjen, sa nyvalgte Likud-leder Benjamin Netanyahu i sin seierstale natt til tirsdag. – Det som er viktig å si, er at vi bygger denne veien sammen, i en forent bevegelse. Vi beveger oss alle fremover, i en retning som er viktig for å sikre landets fremtid, sa Netanyahu. Han gikk opp på podiet i partiets hovedkvarter i Tel Aviv kl 01.20 lokal tid, og mottok varm applaus fra tilhørerne. – Likud-regjeringene har forsynt landet med glimrende lederskap. De gav oss sikkerhet, de gav oss fred, de gav oss vekst. Og i dag er dette noe landet trenger mer enn noensinne, uttrykte Netanyahu. Silvan Shalom har innrømmet nederlaget for Benjamin Netanyahu i Likuds ledervalg mandag. Shalom har gratulert Netanyahu og lovt at han vil forbli i Likud, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart