Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Sharon er i god form

Israelerne venter på å se sin statsminister tilbake i form igjen etter det lille hjerneslaget søndag kveld. – Ariel Sharon drar fra sykehuset før klokken 12 tirsdag, opplyste regjeringssekretæren Yisrael Mimon tirsdag morgen. Han sier statsministeren "ser svært god ut". Sharon vil sannsynligvis hvile i noen dager, men det er ventet at han vil møte pressen i løpet av dagen. Shimon Peres har snakket med sin politiske partner, og fortalte om samtalen under en tv-sending mandag kveld. Peres merket ikke at Sharon hadde noen talevansker. – Statsministeren er utålmodig etter å komme tilbake på jobb igjen, sa Peres. I Sharons Kadima-parti er man optimistisk og venter statsministeren tilbake igjen raskt. – Vi venter at Ariel Sharon kommer til å lede regjeringsmøtet på søndag, sier fraksjonsleder Roni Bar-On.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart